Wph Microsite Titelbilder

WORKPLACE HUB

SOLUȚII IT PENTRU FLEXIBILITATE CRESCUTĂ

Gama de soluții Workplace Hub integrează un hardware de ultimă generație, aplicații software avansate și funcționalități cloud, oferind flexibilitate în utilizarea aplicațiilor și compatibilitate cu alte soluții și aplicații existente.

Workplace Hub Pro

Tehnologie modernă pentru birou

Workplace Hub Smart integrează hardware, aplicații software și capabilități avansate de printare, într-o singură platformă IT scalabilă.

Workplace Hub Pro

Tehnologie modernă pentru camera serverelor

Workplace Hub Core, în variantă server, poate administra întreaga infrastructură IT sau anumite aplicații, integrându-se perfect în sistemul existent.

Wph Header 2

Broșură Workplace Hub

Fișă tehnică Workplace Hub

Servicii de mentenanță a aplicațiilor

Pe lângă gestionarea și monitorizarea zilnică a serverelor și aplicațiilor software, oferim servicii end-to-end pentru o gamă largă de procese și aplicații:

Print Management: Beneficiați de servicii de printare optime și dețineți controlul costurilor aferente
Content Management: Optimizați procesele de business cu ajutorul aplicațiilor de management al documentelor și informației
Colaborare: Lucrați eficient în echipă, la distanță, cu Workplace Go

Servicii IT administrate

Economisiți timp și resurse, lăsând în grija noastră administrarea sistemului IT. Suntem aici pentru a vă ajuta să gestionați sarcini complexe, critice și consumatoare de timp.
Ne ocupăm de:

Management back-up: Scăpați de grija gestionării sistemului IT
Servicii de securitate: Lăsați în grija noastră securitatea infrastructurii IT. Suntem pregătiți să preluăm sarcina protecției datelor și sistemelor.
Administrare și monitorizare la distanță: Monitorizăm și gestionăm de la distanță întregul sistem, identificând și rezolvând problemele, înainte ca acestea să vă afecteze afacerea.