Wh Interor2

PERSPECTIVE IT

DEZVOLTAŢI AFACEREA Şi UITAŢI DE GRIJA INFRASTRUCTURII IT

Odată cu creșterea volumului de date, diversificarea tehnologiilor și complexitatea proceselor, afacerile se confruntă cu o nouă serie de provocări: activitatea angajaților devine din ce în ce mai mobilă, standardele de securitate a datelor devin mult mai stricte și diverse sisteme trebuie să fie actualizate periodic. Vă imaginaţi ce se poate întâmpla dacă afacerea dumneavoastră se confruntă cu o breşă? Scăpați de grija gestionării infrastructurii IT și investiți mai puțin timp și energie pentru a vă concentra asupra activităților cu adevărat importante, numai dacă sunteţi pregătiţi pentru orice eventuală problemă a sistemului.

Aflați ce obstacole v-ar putea obstrucționa activitatea și cum vă poate ajuta Workplace Hub să le depăşiţi, urmărind infograficele și videoclipurile de mai jos:

PROVOCĂRI PENTRU BIROUL VIITORULUI

În trecut, lucrurile se desfăşurau astfel: un angajat sosea la muncă, îşi ocupa “biroul” alocat și îşi desfăşura activitatea conform programului zilnic. Modul de lucru actual presupune necesitatea regândirii "conceptului de birou".

DESCARCĂ INFOGRAFIC

DEŢINETI CONTROLUL INFRASTRUCTURII IT ŞI SECURITĂŢII DATELOR

Securitatea infrastructurii IT și a informațiilor reprezintă elementul cheie în cadrul multor companii.

DESCARCĂ INFOGRAFIC

IMPACTUL ÎNTRERUPERILOR DE FUNCŢIONARE IT

Menținerea unei infrastructuri IT eficiente reprezintă o provocare semnificativă pentru orice afacere. Provocările sunt întreruperile de funcţionare a sistemului IT şi posibilele implicații financiare.

DESCARCĂ INFOGRAFIC

Alegeţi să lucraţi mai sigur şi mai eficient.

CONTACTAŢI-NE